Renault EZ-Ultimo, vetura super luksoze me tavolinë mermeri dhe dysheme druri

liridona 0

Renault kishte zbuluar konceptin e saj të makinës futuriste në Paris Motor Show 2018.

Renault EZ-Ultimo është një makinë futuriste me koncept që firma franceze kishte shpalosur atë qysh në vitin 2018 në Motor Show të Parisit.

Një makinë plotësisht autonome dhe në vend të një paraqitjeje tradicionale me katër ose pesë vende, një pult, dhe me dyer siç jemi mësuar ti shohim në makinat tjera, makina franceze me koncept është në të vërtetë një dhomë që jetojnë brenda kabinës,

Është një hapësirë ​​jashtëzakonisht private që duket si një sallë pritjeje luksoze dhe ofron vend vetëm për tre persona në një mjedis në dukje të gjerë.

EZ-Ultimo nuk ka hapësirë ​​për një shofer, dhe gjithçka është 100% elektrike dhe duket si një sallë pritjeje luksoze brenda.

Shikoni brenda konceptit EZ-Ultimo të Renault – një sallë pritjeje luksoze vetë-drejtuese, sigurisht për njerëzit e pasur, sepse kjo makinë pritet të jetë mjaft e shtrenjtë.