Renault Kadjar zbulohet në rrugët e Moskës duke kryer testime

armir 0

Muajin e kaluar marka Renault zbuloi planet sa të reja për këtë model.
Pamjet e para te këtij modeli ishin shumë të limituara duke na u dhënë vetëm një pamje e errët e makinës, por tani kjo makinë është zbuluar duke bërë testet e saj në rrugët Europiane.

Renault ka konfirmuar që do të zbulonte një makinë të re në Gusht të vitit 2018 në Motor Show, Moskë.

Pamjet spiunuese treguan qe format e kësaj makine ishin inspiruar nga suksesi i makinave të tilla si BMW X4 dhe Mercedes GLC Coupe, gjithsesi pamjet brënda kësaj makine nuk jan mundur të sigurohen nga kamerat “spiunuese”.

 

This post is also available in: English