Rikthehet Vauxhall Corsa GSi më e bukur se kurrë, duke mos humbur origjinalitetin e saj!

liridona 0

Vauxhall ka konfirmuar se synon të ndërtojë një Corsa GSi. E dëgjuat këtë? Kjo bën të rikthehen kujtimet e viteve 90′.


GSi i ri do të jetë një lloj nën-VXR; do të shfaqë elementët e shasisë dhe të projektimit nga Corsa VXR, duke përfshirë disqet metalike 18 inç, pezullimin dhe frenat.


Vauxhall nuk i ka dhënë shumë rëndësi motorit, por të gjithë presin diçka nën VXR-së duke shkuar nga 202 kuaj fuqi turbo 1.6 – ndoshta 1.4 litra me 150 kuaj fuqi. Ajo që na thuhet është se GSi i ri do të jetë një “makinë e shkathët, por me gjithë hapësirën dhe efikasitetin e modelit të rregullt”. Do të kemi më shumë informacion më vonë gjatë vitit.


Mos harroni, modeli origjinali ka debutuar në vitin 1993 me valvulën Corsa GSi 16.

Lini një Përgjigje