“Ringjallet” Lancia Delta (Foto)

liridona 0

El Lancia Delta është një nga ikonat e automobilizmit që shumë shpejt do të “ringjallet”. Automobili Amos ka nisur punën dhe do të sjellë Lancia Delta Futurista.

Kjo makinë është shumë e ngjashme me origjinalen, edhe pse ka rreth 1 000 pjesë të reja.

Lancia Delta Futurista do të kushtojë plot 300 000 euro. Një çmim stratosferik, por i justifikuar, pasi do të prodhohen vetëm 15 njësi të kësaj makine.