Roboti që heq barërat e këqija vetë dhe pa dëmtuar ambjentin

armir 0

Ky robot i heq barërat e këqija në tokën e mbjellur krejtësisht vetëm.
Fuqizohet me energji diellore dhe madje është më i lirë se paisjet e tjera tradicionale të dizenjuara për këtë punë.
Është eficent në energji dhe shumë i qendrueshëm për fermat e vogla.

I gjen barërat e këqija vetë duke përdorur një kamera, GPS dhe disa sensorë të tjerë. Ka një përqindje saktësie prej 95% dhe është me të vërtetë një kundërshtar i fortë për kompanitë të cilat krijonë pesticide për të zhdukur barërat e këqija.  

This post is also available in: English