Sfera e Vdekjes (Video) – Mos e shikoni nëqoftëse keni probleme me zemrën.

Admin 0

Jo, nuk është menyrë torturimi të persekutuarëve. Ky kafaz sferik është një sport dhe jo me kot quhet ‘’Sfera e Vdekjes’’. Aty ku ligjet e fizikës zbatohen në përpikmëri dhe vdekja është centimetra larg motoçiklistëve.
Kushdo që mendon që është marrëzi, nuk ka faj. Por falë shpejtësisë konstante, lëvizjeve të sinkronizuara dhe të harmonizuara, kjo gjë nga një marrëzi kthehet në një show.

Lini një Përgjigje