Shelby po ndërton 10 super Mustang! Ja sa do të kushtojnë!

liridona 0

Është rradha e Shelby për të hyrë në lojën e vazhdimit e makinave. Dhe me jo një, por dy klasike të rilindur.Jemi duke folur për dhjetë më shumë Mustangs 1960 më shumë, dhe katër më shumë Seria 1 makina sportive nga vitet 1990 – që do të titullohen Seria 2.

Le të zbulojmë Mustangin e parë. Dhjetë vazhdimet janë rekreacionet besnike të një prej Mustangëve më të mirë ndonjëherë: një herë 1967 GT500 Super Snake. Pasardhësit e saj nuk janë makina gjithnjë e më të reja, por origjinale 1967 Mustang.
Super Snake ishte një krijim i çmendur: u zhvillua si një shtrat për testimin e gomave për Goodyear, Shelby pastaj luajti me idenë e kthimit të saj të vetëm në një afat të kufizuar prodhimi.
Një bllok i madh V8 prej 550 kuaj fuqi dhe një kuti me katër shpejtësi manuale do të fuqizojë afatin e ri të dhjetë automjeteve. Ata do të kushtojnë nga $ 250,000 .

Seria e re 2 është 12 përqind më e lehtë, ka pezullime moderne, frenat dhe drejtues. V8 e saj do të dërgojë 800 kuaj fuqi në gomat e pasme.

Asnjë çmim nuk është zbuluar për garën e katërt te Series qe Shelby do të ndërtojë.

[Best_Wordpress_Gallery id=”137″ gal_title=”Shelby”]

This post is also available in: English