Shihni këto 8 makina Range Rover, modifikimet e të cilave nuk kanë dalë siç prisnim

ardita 0

Range Rover është një model nga kompania Land Rover, tashmë ajo pothuajse po vepron si një markë krejtësisht e pavarur. Makinat e saj njihen për klas, luks dhe performacë qoftë për rrugët normale apo për terrenet e vështira.

Range Rover u jep mundësi klientëve që të kryejnë çfarëdo që dëshirojnë, në mënyrë që të përshtaten sa më shumë në makinën e tyre. Por ka disa raste ku klientët kanë bërë modifikimet e tyre dhe rezultati nuk ka dalë ashtu siç e prisnin, makinat kanë marrë një pamje tjetër, pa stil. Ndonjëherë thjeshtësia është gjëja më e mirë.

Shihni me poshtë 8 makinat Range Rover që janë modifikuar: 

This post is also available in: English