Shikoni këtë “bishë” ushtarake që mund të shkatërroj cilëndo makinë që i del përpara! (Video)

liridona 0

Ted Yadlowsky thotë se është personi i vetëm që mund të  zotëroj një automjet amfibik. Nëse kjo është teknikisht e vërtetë apo jo,kjo gje është e hapur për debat. Ai dhe disa nga shokët e tij të Miçiganit kanë një GPV 8X8 Colonel(i cili është në thelb një super mjet me tetë rrota që mund të shtypi makinën tuaj).

Grupi i miqve, sipas Ted, u bashkua për të grumbulluar kapital të mjaftueshëm për të blerë APC. Nëse nuk ka ndonjë lidhje me aftësinë e tij për të blerë një për përdorim personal nuk është zbuluar, por duket rastësisht rastësi. Pra, çfarë saktësisht është koloneli?

Grupi i miqve kanë bërë një pakt që kurrë të mos e shesin kolonelin dhe të marrin në mënyrë të rregullt APC-në në ekskursione të vogla për të lejuar që publiku të shijojë (ose të terrorizohet) nga ky mjet, duke i bërë të gjith makinat e tjera me te dobta ne krahasim me të.

Për më shumë shikoni videon:

 

This post is also available in: English