Shikoni këtë garë midis Chrysler SRT-8 dhe Camaro ZL1. (Video)

liridona 0

Shikoni këtë Camaro ZL1 dhe Chrysler 300 SRT-8 ne nje gare.

Wow, nuk na ndodh shpesh të shohim një një Chrysler. Kryesisht për shkak se askush nuk i blen. Chryslers nuk janë domosdoshmërisht makina të këqija, por ata janë duke konkurruar në të njëjtin segment si BMW dhe Mercedes, gjë që nuk është pikërisht një ndeshje e hijshme për to.

Chrysler gjithashtu ka krijuar versione me të mëdha të makinës së muskujve, gjë që është shumë interesante. I quajtur SRT-8 ka një motor të madh 6.4-L HEMI V8 që nxjerr 470 kuaj fuqi dhe 470 lb-ft çift rrotullues.Kap në 4 sekonda nga zero deri në gjashtëdhjetë m.
Megjithatë, ajo peshon më shumë se 4,000 lbs, gjë që nuk bën mirë për shanset e saj kundër një makine si Camaro.

Gjenerata më e fundit e Camaro ZL1 ka një V8 me 6,6-litra supercharged me 650 kuaj fuqi dhe 650 lb-ft çift rrotullues. Eshte shume. Ajo gjithashtu merr në gjashtëdhjetë mph në 3.5 sekonda, e cila është dukshëm më e shpejtë se Chrysler.