Shikoni këto 19 makina SUV, pronarët e të cilave kanë provuar modifikimin e tyre por kanë mbetur të zhgënjyer (FOTO)

ardita 0

Makinat SUV janë mjete tepër të dobishme, ato shërbejnë për shumë qëllime, disa i përdorin për të dërguar dhe marrë fëmijët nga shkolla, për disa të tjere ato shërbejnë për aventura të ndryshme, udhëtime etj.

Këto makina janë përhapur shumë në treg dhe shumë pronarëve nuk iu pëlqen kjo gjë ato dëshirojnë që të dallojnë nga të tjerët dhe për këtë arsye kanë vendosur që t’i bëjnë disa modifikime automjetit të tyre. Këto modifikime mund të vijnë në shumë forma si tek modifikimi i motorrit, tek gomat, punimet e bojës etj. 

Ndodh që makina pas këtyre modifikimeve përmirësohet dukshëm por ka edhe raste të tjera kur gjërat mund të shkojnë keq dhe makinat marrin pamje të shëmtuar . Më poshtë ndodhen foto e 19 makinave modifikimi i të cilave ka dështuar:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This post is also available in: English