Shikoni sa kushton një Hyundai Veloster N Performance

ardita 0

Hyundai ka bërë një deklaratë zyrtare rreth çmimit të modelit të saj Veloster N. Një makinë Hyundai Veloster N Performance kushton rreth 29,885 dollarë.

Një çmim i arsyeshëm për një makinë të re dhe sportive. Hyundai Veloster N Performance mund të arrijë një shpejtësi prej 275 kuaj fuqi.

Kjo makinë gjithashtu ka një sistem i cili të ndihmon në marrjen  e kthesave me shpejtësi të madhe duke e bërë këtë makinë të qëndrueshme edhe në kthesa.

Një Hyundai Veloster N Performance kushton më pak se një Honda Civic Si por është më e shpejtë. Për momentin një rival i drejtpërdrejtë i kësaj makine është Ford Focus ST i cili ka një fuqi motorrike prej 252 kuajfuqi

This post is also available in: English