Shikoni se çfarë ka ndërtuar një fans i Halo! E habitshme, e ka ndërtuar të gjithën vet!Video

liridona 0

Një tifoz i Halo vendosi të ndërtonte vetë plotësisht Warthogun e tij . Dhe duket e mahnitshme.

Nëse jeni në një moshë të caktuar dhe keni në pronësi një tastierë të Microsoft Xbox, atëherë ndoshta keni kujtime të bukura të Halo-s.

Duhet të falënderojmë Bryant Havercamp për shpenzimet e kohës dhe paratë e fituara me vështirësi duke krijuar këtë kopje të pabesueshme të Warthog. Bryant kaloi 5 vjet e gjysmë dhe më shumë se dhjetë mijë dollarë të tij duke fabrikuar Warthog duke përdorur saldimin e modës së vjetër. Dhe ai e bëri gjithçka vetë.

 

This post is also available in: English