Shikoni se si kjo makinë shkakton kaos në mes të autostradës! Video

liridona 0

Një makinë ka dalë jashtë kontrollit në një autostradë pranë daljes Hampton Avenue në Milwaukee, midis lagjeve të Lincoln Park dhe Whitefish Bay, duke marr përpara dy shtylla elektrike dhe duke shkaktuar kaos.Fatmirësisht nuk pati të lënduar dhe makinat e tjera nuk u dëmtuan edhe pse shtyllat elektrike ranë shumë pranë tyre. Në të njëjtin video të kamerave të trafikut, policia u pa duke i dhënë shoferit një test, por përsëri nuk ishtee qartë nese ishte i dehur apo e shoqëruan për ta marr në pyetje.