Shikoni sesa e shpejtë është kjo Hennessey Jeep Trackhawk! (Video)

liridona 0

Performanca e Hennessey sapo ka vendosur një rekord të ri botëror për ecurinë më të shpejtë tremujore të një SUV TE ri të Jeep Trackhawk HPE1200.

Ne tashmë e dinim se Trackhawk Jeep ishte një SUV i shpejtë, por nuk ishte ende SUV më i shpejtë. Edhe pse mund të shkojë nga zero në gjashtëdhjetë në më pak kohë se shumica e makinave sportive, ajo ishte ende e ngadaltë në krahasim me automjetet e tjera.

Por kjo ishte para se Hennessey të marrë përsipër të bëj disa ndyshime radikale. Së pari u rrit fuqia nga 707 kuaj fuqi në 850 kuaj fuqi.Ata vazhduan me një përmirësimin HPE1000 i cili përfshinte një 4.5-L, kompresor të ri për të zëvendësuar versionin e vjetër 2.7-L Hellcat.
Dhe ende Hennessey besonte se kishte më shumë fuqi për të shfaqur. Ata bën ndryshime të tjera të cilat ndyshuan strukturen e kësaj makine,përvecse fuqinë e saj.

Për më shumë shikoni videon:

 

This post is also available in: English