Shikoni sesi i bën ballë terrenit të vështirë kjo Ford Raptor 2019!

liridona 0

Ford F-150 Raptor 2019 po merr kontrollin e ngarjes së makinave.

Perkthimi i Raptor-it në krye të Ford-it vazhdon të përmirësohet.Tashmë prodhon më shumë kuaj fuqi nga 3.5-L twin-turbo V6 e saj.

Ford e quan Trail Control, por ka emra të ndryshëm në kompani të ndryshme. Land Rover e quan atë Terrain Progress Control, ndërsa Suzuki vetëm e quan atë kontroll të ngarjes. Ata të gjithë punojnë në thelb për të njëten gjë, duke vendosur shpejtësinë e makinës në një mënyrë të tillë, që i lejon shoferit të përqëndrohet në drejtimin rreth gungave të rrugës si dhe shkëmbinjve.

 

This post is also available in: English