Shikoni sesi është përplasur ky Lamborghini me një kamion! Video

liridona 0

Një njeri në Florida përplasi Lamborghini e tij në pjesën e prapme të një kamioni pickup Ford dhe më pas u largua.

Shoferi i kamionit nuk është lënduar nga kjo përplasje.

Incidenti ndodhi në orën 7:30 të mëngjesit, kapur nga një kamer sigurie në dyqan. Pas daljes nga Lambo e tyre, shoferi dhe pasagjeri e parkojnë makinën në trotuar, në mënyrë që të shpëtojnë nga inati i shoferit të makinës që sapo përplasën.

Mendohet të kenë qënë fëmijë të pasur që thjesht donin të luanin me shpejtësinë e ktij Lamborghini.