Shikoni sesi një Lamborghini Huracan “shkatërrohet” në një garë nga Honda NSX.Video

liridona 0

Honda NSX është më shumë se një garë për këtë Huracan Lamborghini.

Në fakt, kjo është një ndeshje shumë e mirë.

Lambo ka një motor 5.2-L V10 që vendos 575 kuaj fuqi dhe 369 lb-ft çift rrotullues.LP 580-2 Huracan peshon 3.062 lbs pa njerëz në të.

Kap zero deri në gjashtëdhjetë metra vetem për 3.4 sekonda me një shpejtësi të lartë prej 199 m/ore.
Tani kemi super-makinën Honda.Ka një motorr turbo V6 që shoqërohet nga tre motorë elektrikë (dy në pjesën e përparme, një në pjesën e prapme). Shtimi i trafikut hibride do ta peshojë disi makinën, duke ardhur në 3.803 lbs.

This post is also available in: English