Shikoni taxi-n e parë vetë-fluturuese (video)

Mariglen 0

Një kompani start-up nga Slovakia ka çuar konceptin e makinave fluturuese një hap më tej. Bëhet fjalë për AeroMobil 5.0 VTOL Concept, i cili përveç tjerave, do ketë aftesin të ngrihet dhe të ulët vertikalisht. Prandaj ka dhe emrin VTOL – Vertical Take-off and landing.

Sipas kompanis Slovake, do jetë një taxi elektrike 4-vendeshe, me mundësi fluturimi të automatizuar.

AeroMobil 5.5 VTOL  ka një motorr me helika në çdo krahë të cilët i lejojnë të krye levizje vertikale.

Në brëndesi, do ofrojë kushtet që ofron çdo makinë elektrike te gjenerates së fundit. Çdo pasagjer do ketë një eksperiencë fluturimi të personalizuar, me akses në sistemet e fundit të nderlidhjes.

Synimi jonë është të projektojmë makina, që të durojnë sa më shumë kilometra  për transport urban dhe interurban. Në këte menyrë klientet mund të udhëtojnë nën kushte atmosferike të ndryshme duke rritur njëkohesisht dhe efikasitetin e shoferve të taxi-ve fluturuese.

Lini një Përgjigje