Shpikje, kjo biçikletë mund të ecë

armir 0

Biçikleta e cila mund të ecë është krijuar nga Carv dhe kjo kompani ka përdorur një sistem mjaft të veçantë në pjesën e pasme të biçikletës.

Për ndërtimin e këtij sistemi janë dashur 3 natë në javë nga 3 orë punë dhe në total janë dashur 700 orë ose 7 muaj, pra vetëm për të ndërtuar biçikletën që ecën.

Skuadra që u mor me ndërtimin e këtij sistemi është treguar mjaft e kujdesshme me gjetjen e pjesëve, prerjen dhe bashkimin e tyre.
Janë dashur rreth 400 pjesë të veçanta që të realizohej ky projekt.