Shumë Chevy Silverados për çudi kanë konsum më të lartë se gjeneratat e kaluara

Mariglen 0

Çuditërisht, disa konfigurime të reja 2019 Silverado në të vërtetë janë më pak efikase në krahasim me vitin e kaluar edhe pse kanë të njëjtin motor.

Ekonomia e karburantit zakonisht nuk është shqetësimi kryesor i kujtdo që është vendosur në blerjen e një kamioni. Kjo ka kuptim, duke pasur parasysh faktin që shumica e kamionëve po mundësohen nga motorët V6 dhe V8.

Por, si për të gjitha automjetet, kamionët ende ndjekin trendin e përgjithshëm të ekonomisë së karburantit në rritje – modeli i vitit të ardhshëm është zakonisht më efikas se modeli i vitit të kaluar dhe viti pas këtij do të jetë akoma më i mirë. Rrallë ata marrin një hap prapa.

Chevy prezantoi një motor të ri 2.7-L turbocharged si motorin e saj më efikas, por motorët e mëparshëm 4.3-L dhe 5.3-L EcoTec janë ende përreth atyre që ende duan një motor të madh V8 nën kofano. Ata janë të njëjtë me modelet e vitit të kaluar, prandaj do të prisni të shihni të njëjtat shifra të ekonomisë së karburantit, por për disa arsye të panjohur, nuk është kështu.

Nëse ju palë 2019 Silverado me një 4.3-L ose 5.3-L V8 dhe një transmetim automatik me 6 shpejtësi, ju jeni në të vërtetë duke blerë një model 2018.

This post is also available in: English