Shume prodhues makinash kanë planifikuar të debutojnë modelet e tyre në Nju York ‘Auto Show’ 2019

ardita 0

Shfaqja është ende disa muaj larg, por lista e mysafirëve po rritet.

Edhe pse vetëm pas disa javësh do të zhvillohet ‘Auto Show’ në Detroit, ku prodhuesit e makinave do të prezantojne modelet e tyre, njerëzit që tani kanë filluar të flasin për panairin e makinave që do të zhvillohet disa muaj më vonë në Nju Jork.

Në një njoftim për shtyp përfaqësuesit e shfaqjes kanë përmendur disa nga debutimet botërore që vijne nga, Toyota, Mercedes-Bnez, Nissan, Acura, Zanafilla, Porsche, Subaru dhe Kia etj, por nuk kanë bërë të ditur ndonjë model specifik.

Ne mund të spekulojmë për disa nga këto debutime potenciale, domethënë Mercedes-Benz që mund të zgjedhë Nju Jorkun për të zbuluar SUV-in e tij të ri GLS-Class. Ka gjasa që të debutojë edhe një variant i ri i Porsche 911, tani që seria 922 është zyrtare.

 

This post is also available in: English