Si hapet airbag, shikoni në xhirim të ngadalësuar

liridona 0

Shumë personave që kanë pësuar aksident me veturë kanë përjetuar hapjen e airbag, por si hapet airbag?

Airbag hapet brenda 1/25 e sekondës dhe syri ynë ose një kamera normale nuk arrin të kapë procesin e hapjes së tij.

Xhirimi me kamerë speciale e cila regjistron 2,500 imazhe për sekondë mund të shihni të gjithë procesin e hapjes.

Shikoni Videot e mëposhtme: