Si një bjonde parkon falas në parking me pagesë?-Bjondia në timon-07

Mariglen 0

Alex nuk ndalon së surprizuari. Eshtë e ditur që përfitimet e të pasurit një makinë luksoze si Lamborgini janë të shumta si pershembull, shpejtësia, prestigji, kualiteti, bukuria, teknologjia e lartë. etj. Por ja që Alex ka zbuluar dhe një tjetër përfitim. Ai është që nuk paguan parking, do thoni pse…shikoni Alex në Lambon e bardhë.

Lini një Përgjigje