Smart 20 vjet në treg, për të festuar zbulon konceptin e shumëpritur

ardita 0

Smart ka zbuluar një makinë koncept për të shënuar përvjetorin e 20-të të saj. Makina është e bazuar në modelin dyvendësh Smart EQ kabriole dhe është menduar si një ‘zgjidhje e thjeshtë për lëvizshmërinë urbane’ .

Makina koncept quhet Forease dhe do të shfaqet në panairin e makinave në Paris. Eshtë një prototip kabriole plotësisht funksional.

Megjithatë Smart thotë se Forease ka për qëllim të parashikojë se si do të duken makinat e ardhshme të kompanisë. 

This post is also available in: English