“Stella Di Mare”, një luks që lundron mbi ujë!

liridona 0

CBI Navi ka nisur te ndertoje Stella Di Mare 130 metra, një dizajn personal për një pronar evropian. Jahti është 430 ton bruto, një shpejtësi lundrimi prej 10.5 nyje dhe një distancë prej 6.900 milje detare.

Brenda ka super dhoma për 14 mysafirë dhe deri në tetë pjestar të ekuipazhit.


Stella Di Mare ka dizajn të jashtëm nga Hydrotec. Fokusi i dizajnit përfshinte zona të mëdha të jashtme për relaksim të mysafirëve, duke përfshirë një kolltukë 915 metra katrore dhe një kabinën kryesore të kuvertës 600 metra katrore.

This post is also available in: English