Subaru zbulon konceptet Forester dhe Impreza, përpara debutimit zyrtar në Tokio ‘Auto Salon’ 2019

ardita 0

Subaro ka njoftuar javën e kaluar se do të zbulojë konceptet Forester STI dhe Impreza STI në Tokio ‘Auto Salon’ me 11 janar. 

I pari do të shfaqë motorin e ri hibrid eBoxer të markës, ndërsa ky i fundit do të bazohet në modelin Impreza që aktualisht është në dispozicion në SHBA.

Koncepti Subaru Forester STI do të shfaqet me një boje të jashtme ekskluzive Fighter Grey dhe me një sistem frenimi Brembo të performancës së lartë. Koncepti Impreza STI do të shfaqet me një dizajn mjaft të veçantë. 

Në lidhje me detajet e performancës, Subaru nuk ka zbuluar asnjë gjë. Subaru gjithashtu do të shfaqë modelet Levorg dhe WRX STI në Tokio.