Superjahti i Oceanco është gati për t’ju dorëzuar pronarit.

liridona 0

Superjahti prej 90 metrash i Oceanco i  njohur me emrin Project Shark është gati për t ju dorëzuar pronarit. Ai është një nga 200 superjahtet më të mëdhenj në botë.

Jahti ka 4 kate dhe pamja e brendshme është dizenjuar nga Nuvolari Lenard dhe ajo e jashtme nga dizenjuesi nga Majemi Luiz de Basto.

Jahti mund të akomodojë deri në 12 persona të ndarë në 6 kabina duke përfshirë dhe suitën për pronarin dhe një tarracë private në kuvertën e sipërme ku mund të gjesh dhe spa.

Jahti ka vend edhe për parkimin e një helikopteri ka një hamam, sauna dhe një vend ku mund të akondorosh një nëndetëse të vogël. Ndëkohë jahti ka dhe 2 ashensorë, një për stafin dhe tjetra për personat e tjerë.

This post is also available in: English