Surpriza më e bukur e Aston Martin,DB11 AMR!

liridona 0

Më pak se dy vjet që kur DB11 V12 lajmëruan per një epokë të re të zgjerimit të shpejtë për Aston Martin,e cila është duke u zëvendësuar … me këtë. Ajo quhet DBR AMR dhe pretendon të sjellë “një dimension të ri të dinamizmit dhe performancës së frymëzuar nga gara në familjen DB11”.

Me të vërtetë, është një përmirësim i hollësishëm i avionit të Aston-it V12 që adreson dy vjet reagime të konsumatorëve dhe mediave.
Fuqia nga motorri binjak V12 me 5,2 litra ngjitet nga 30 kuaj fuqi në 630 kuaj fuqi, koha 0-62mph bie nga 0.2sec në 3.7sec dhe shpejtësia maksimale rritet nga 8mph deri në 208mph.

Vizualisht, mund të dalloni një AMR (një simbol me lidhje me ekipin e garave Aston dhe tashmë përdoret në botimet e veçanta të gjeneratës së mëparshme Vantage dhe konceptit të çmendur Valkrie AMR Pro,) nëpërmjet detajimit të tij ngjyre të errët.

Të gjitha ndriçimet janë zëvendësuar me shkëlqim të zi ose me fibra karboni.
Ky edicion eshte i kufizuar në 100 njësi që kushtojnë £ 201,995 secila.

 

This post is also available in: English