Surprizë! Jepini mireseardhjen Ferrarit më të fundit!

liridona 0

Jepini mireseardhjen Ferrarit më të fundit – është ndërtuar për “një nga klientët më të përkushtuar të Ferrarit”, i cili ka një “pasion të thellë për gara”.

Prandaj, “drejtimi i përgjithshëm” i projektit ishte ndikuar nga një tjetër Ferrari binjak-turbo, F40 – ndikimi i të cilit Ferrari thotë mund të shihet në krahun e pasme dhe pjesen e motorit.Nuk e dimë nëse ka pasur ndonjë efekt në performancë. Por është parë të bëj 0-62mph në tre sekonda dhe shkon në 205 m/ore në sajë të 3,9 litra, dy turbo, 661kuaj fuqi V8 dhe shtatë shpejtësi DCT, SP38 nuk ka sesi të jetë i ngadalshëm.

Mund ta shihni për herë të parë në konkursin e Eleganzës së Villa d’Este këtë fundjavë në Itali.

[Best_Wordpress_Gallery id=”155″ gal_title=”fwee”]

This post is also available in: English