Tag: 370Z

Recent Post

Nissan tranformon modelin sportiv 370Z, ja veçantia e re që ka sjellë

Njihuni me makinën ekstreme të markës Nissan e cila prodhon 330 kuaj fuqi, dhe në vend të gomave