Tag: Autopilot

Recent Post

Redspace REDS – Nje makinë që nuk ua mbush syrin por…

I njohuri në boten e dizenjimit të makinave Vhris Bangle ka një nisur një projekt të ri me një

Sistemi automatik i Tesla Model 3 shmang aksidentin e mundshëm

Tesla Autopilot dhe Autosteer janë nën shyrtim konstant. Kjo sepse këto sisteme janë larg nga per

Makinë me vetëdrejtim të Waymo-s përfshihet në aksident(video)

Waymo është një kompani me sherbime taxi por jo shumë e njohur në Shqipëri.  Ndryshimi nga

Tesla, aksidenti i makines me autopilot dhe injorimi

Blumberg raporton që CEO i Tesla-s i ka mbyllur telefonin drejtuesit të Bordit Kombëtare të Sigur