Tag: bateri

Recent Post

Revolucioni i biçikletës në të ardhmen, do të jetë me bateri dhe do e mbajmë në çantë

Këto vitet e fundit teknologjia ka përmirësuar standartet e jetës dhe kërkesa është gjithnjë

Hyundai hedh në treg Electric Kona që mund të lëviz 470 km për karikim

  Hyundai sapo ka hedhur ne treg Kona Electric. Nënkompakt elektrik do të vijë me dy opsione