Tag: Biçikleta

Recent Post

Falë kësaj shpikjeje tani vjedhësit nuk do mund t’jua vjedhin biçikletën apo motorrin (video)

Vjedhësit tani duhet kenë kujdes tani sepse ky ‘garazh’ për biçikleta është i pashkatërrue

Këtë shalë biçiklete mund ta përdorni gjithashtu dhe si kyç

Kjo sedilje është dhe kyç gjithashtu. E quajtur Seatylock, është projektuar për të siguruar bi

Tani mund ta ktheni biçikletën tuaj të zakonshme në elektrike vetëm në 60 sekonda

Rrota e Goorbital është një rrotë e gjitha elektrike e zëvendësueshme e cila i përshtatet të

Të ardhmen e çiklizmit mund ta zbuloni te ky prototip

E ardhmja e çiklizmit mund të jetë zbuluar në EUROBIKE, një shfaqje tregëtare e përvitshme që

3 Qytetet Europiane që po fillojnë të ndalojnë përdorimin e makinave.

  1. Oslo Në kryeqytetin Norvegjez do të vedoset në fuqi ndalimi i përdorimit të makinave d

Revolucioni i biçikletës në të ardhmen, do të jetë me bateri dhe do e mbajmë në çantë

Këto vitet e fundit teknologjia ka përmirësuar standartet e jetës dhe kërkesa është gjithnjë