Tag: Blinduar

Recent Post

300.000 Dollarë mungojnë nga parat që ranë në rrugë nga makina e blinduar që po i transportonte(video)

Në East Rutherford të New Jersey – Afro 300.000 dollarë nuk janë gjetur ende dy ditë pasi

E dimë që janë më të forta se makinat e tjera por ja çfare nuk dimë për makinat e blinduara

Shumë drejtorë kompanish, politikanë shqiptarë dhe të huaj, personalitete të rëndësishme dhe