Tag: BMW X4

Recent Post

Prezantohet gjenerata e dytë e BMW X4, a do të jetë më sportive dhe më e avancuar se modeli i mëparshëm?

Gjenerata e parë e BMW X4 ishte një makinë pak e çuditshme për kompaninë BMW.  Kishte një