Tag: BMW

Recent Post

Këto gjëra vetëm shoferët e BMW’së i kuptojnë

BMW njihet në gjithë botën për prodhimin e makinave të shpejta dhe luksoze. Që nga momenti kur

Kompania BMW ka deklaruar që Seria Gran Turismo nuk do të prodhohet më

Në një fjalim për rezultatet financiare për çerekun e parë të vitit, shefi i kompanisë BMW, H

BMW dhe kompania The North Face krijojnë tendën mbi rrota

Projektuesit e BMW dhe kompania The North Face na prezantuan me një tendë fushuese të fortë dhe t

Këto janë disa nga makinat më të mira të sigurisë që BMW i ka ofruar MotoGP gjatë këtyre 20 viteve

Kompania BMW nëpërmjet divizionit të saj M i ka ofruar MotoGP që nga viti 1999 disa nga makinat e

Kjo është arsyeja e bashkëpunimit ndërmjet Toyota dhe Bmw në modelet Z4 dhe Supra

Vendimi i Toyota-s për tu bashkuar me BMW në një projekt të pëbashkët për modelet e reja Z4/Su

Ky koleksion makinash shitet me një çmim të pabesueshëm

Të kesh dhe të krijosh një koleksion makinash nuk është diçka e lehtë. Gjetja e makinës së d

Edhe BMW nuk i shpeton dot tërheqjes nga tregu të një numeri të madh makinash, shikoni kush është difekti

Faktikish BMW nuk është hera e parë që detzrohet të terheqe nga tregu makinat e saj për shkak t

Një tjetër zyrtar i BMW shprehet se kërkon ndërtimin e një supermakine.

Me prezantimin e BMW seria 8, BMW iu afrua shumë krijimit të një supermakine. Edhe pse kjo makinë

Bli një apartament, ke një BMW falas!

Duket si ndonjë marrveshje e mirë, por në fakt apartamentet nuk është se janë aq të lirë. Kë

Sulltani i Bruneit zotëron mbi 7,000 super-makina të veçanta

Pasuria e Sulltan Hassanal Bolkiah arrin deri në 20 miliard dollarë. Dhe ky nuk është ndonjë she