Tag: Cloud 9

Recent Post

Këto janë jahtet më të mëdhenj që morën pjesë në Monaco Yacht Show këtë vit

Monaco Yacht Show është evenimenti më i rëndësishëm në botën e jahteve. Ky eveniment mbahet n

10 SUPER JAHTET MË TË SHTRENJTË QË MUND TË MERREN ME QERA

1. JOY Duke filluar nga 700,000 € në javë Specifikat: 70 metër, Feadship, 12 të ftuar dhe 17 pj