Tag: Elektrike

Recent Post

Kina synon të udhëheqe tregun e makinave elektrike

Kina është e njohur për potencialin teknologjik që ka dhe çdo produkt prodhohet atje. Tashme ajo

Njihuni me Genesis Essentia, kryevepra elektrike që vjen nga Koreja e Jugut

Eshtë prezantuar në Nju Jork tek “Auto Show” 2018 makina elektrike kupe e quajtur Genesis Essen