Tag: evolucion

Recent Post

Evolucioni i makinës BMW nga viti 1949-2018

Bayerische Motoren Werke AG në Shqipëri dhe kudo ne botë njihet shkurt si BMW, kjo kompani  g

Hologram brenda në Makinë! – Bjondia në timon-06

Jeni konfuz me titullin? Ju sigurojmë që do e shikoni dy herë këtë video të Alex për ta kuptua

Evolucioni i makinës Bugatti nga 1901-2018 (Video)

Themeluesi Ettore Bugatti lindi në Milano, Itali, dhe kompania e automobilëve që mban emrin e tij