Tag: Formula 1

Recent Post

Mercedes duhet të bëjë më shumë për të konkurruar Ferrari-n

Mercedes bëri një mofidikim të madh në pjesën aerodinamike të makinës në fillimin e kësaj ja

Fillojnë ankesat e para rreth rregullave të reja të Formula 1

Formula 1 ka vendosur disa rregulla të reja këtë sezon me qëllimin që garat të bëhen më spekt

10 gjëra pse çdo fans i Formula 1 duhet të jetë entuziazmuar për vitin e ri 2019

  Çdo sezon i ri i Formula 1 ngre pyetje të reja rreth asaj që pritet të ndodhë, por sezoni

Lewis Hamilton hedh një tjetër hap të sigurtë drejt titullit kampion.

Atëherë kur mendohej se Ferrari dhe Sebastian Vettel do të reagonin pas humbjes në çmimin e madh