Tag: GT

Recent Post

Mustang Bullit 2019, fillojnë porositë për versionin legjendar

Ford ka hapur librin e porosive për Mustang Bullitt 2019 dhe konfirmoi që  ky version përkujt

Ndalon ne mes te rruges e mahnitur nga nje “bish”- Bjondia Ne Timon-03

Alex, protagonistia e serialit “Bjondja ne Timon, pretendon se ka ngarë makinat më të shtrejnta