Tag: Harley Davdison

Recent Post

Ky është motorri i parë elektrik i Harley Davidson

Harley Davidson Livewire quhet motorri i parë elektrik që marka Harley Davidson do të nxjerrë në

Një Harley-Davidson për 9 veta!(Video)

Mirë e lexuat, 9 veta dhe nuk është gabim drejtëshkrimor.  Nëoftëse dikush do t’ju thoshte q