Tag: Harley Davidson

Recent Post

A do rilindë kompania Harley Davidson’s me gjenerat e rinj?(video)

Harley Devidson është në telashe. Kompani e shumë vjeçare ka pasur vështirësi në të kaluarë

Harley Davidson rrit sigurinë dhe shton teknologjinë te motorrat

Teknologjia e frenimit automatik nuk është një risi në industrinë e transportit, makinat janë p