Tag: Koenigsegg

Recent Post

Sulltani i Bruneit zotëron mbi 7,000 super-makina të veçanta

Pasuria e Sulltan Hassanal Bolkiah arrin deri në 20 miliard dollarë. Dhe ky nuk është ndonjë she

Njihuni me disa nga super makinat më të shtrenjta. Çmime marramendëse!

Në përgjithësi makinat më të shtrenjta në botë janë automjete sportive me mbi 1000 kuaj fuqi