Tag: Lamborghini Urus

Recent Post

Lamborghini Urus bie nga “froni,” kjo është fuoristrada më e shpejtë në botë!

Deri javën e kalur Lamborghini Urus ishte fuoristrada më e shpejtë në botë me një shpejtësi ma

Lamborghini Urus 2019 i aksidentuar shitet për vetëm 115 000 dollarë

Lamborghini Urus me vetëm 1,210 km është aksidentuar dhe është nxjerrë në shitje për 115 000

Lamborghini prezanton versionin sportiv të modelit Urus

Një nga divizionet e Lamborghini-t e quajtur Squadra Corse ka prezantuar konceptin e një superfuori