Tag: luks

Recent Post

Si në film…7 megajahtet që u vërëjtën në Festivalin e Filmit në Cannes

Duke mbledhur  filmat më të mirë dhe  jahtet më luksoze në botë, edicioni i 71 i Fest

Maritimo Sport Yacht X60 – i vogël por jo në të gjitha aspektet.

Prezantimi i jahtit Maritimo Sport Yacht X60 u bë në panairin e jahteve në Austratili që ndryshe

Jahti 100 milion dollarësh i Sadam Hussein-it. Luks marramendës!

Emëri i jahtit është Basrah Breeze i ndertuar në 1981 nga kompania Helsingor Vaerft për ish pres

Ja cili është jahti më i gjatë në botë (107 metra), të cilin Mark Zuckerberg nuk mundi ta blinte

Jahti me emrin “Ulysses” është një nga jahtet më të mëdha të ekspeditës në botë. Eshtë