Tag: makina elektrike

Recent Post

Kina ka filluar ndërtimin e rrugëve solare për të karikuar makinat elektrike me wireless

Kina ka filluar ndërtimin e rrugëve solar në mënyrë që të karikohen makinat elektrike. Raporto

Makina e parë elektrike e prodhuar në Turqi, u ekspozua këtë të enjte në Stamboll

Makina e kuqe, me karakteristika të veçanta u prezantua gjatë panairit të tretë të Kërkim-Zhvi

eCitaro, i gjithi elektrik

Mercedes Benz ka zbuluar autobusin të gjithin elektrik eCitaro, të cilin kompania e ka krijuar për

Tesla, aksidenti i makines me autopilot dhe injorimi

Blumberg raporton që CEO i Tesla-s i ka mbyllur telefonin drejtuesit të Bordit Kombëtare të Sigur

Çfarë nuk shkon me këtë Mini?

  Koha kur ky Mini klasik bënte bujë, lëvizja me bateri ishte diçka e pakonceptueshme. Makin

Sipas ligjeve të reja, makinat në Shtetet e Bashkuara duhet të lëshojnë tinguj

  Lëvizja në qetësi të plotë, është një ndër problemet më të mëdha të makinave elek

Hyundai hedh në treg Electric Kona që mund të lëviz 470 km për karikim

  Hyundai sapo ka hedhur ne treg Kona Electric. Nënkompakt elektrik do të vijë me dy opsione