Tag: McLaren

Recent Post

Kjo është makina speciale që McLaren do të ndërtojë për të festuar fitoren e parë në Formula 1

50 vite më parë një ekip i ri në Formual 1 i quajtur McLaren arriti të fitonte garën e parë. F

McLaren është duke ndërtuar modelin Senna GTR

McLaren ka konfirmuar ndërtimin e McLaren Senna GTR pas shfaqjes të një prototipi të kësaj makin

McLaren Speedtail pasuesja e makinës së famshme McLaren F1

McLaren është duke ndërtuar një nga makinat më të shpejtë në botë. Ajo është McLaren Speed

Flota e McLaren-it – Panairi Ndërkombëtar i Makinave të 2018 në Kanada

Marka e McLaren-it është e njohur nga Kampionati Botëror i Formula 1 dhe gjëja e parë që na vje