Tag: Mercedes

Recent Post

Mercedes duhet të bëjë më shumë për të konkurruar Ferrari-n

Mercedes bëri një mofidikim të madh në pjesën aerodinamike të makinës në fillimin e kësaj ja

Lewis Hamilton hedh një tjetër hap të sigurtë drejt titullit kampion.

Atëherë kur mendohej se Ferrari dhe Sebastian Vettel do të reagonin pas humbjes në çmimin e madh

Mercedesi i ndërtuar me tulla

Një artist kinez, i bindur se makina që do të ndërtonte nuk do të lëvizte asnjë centimetër ng

Hamilton rinovon kontratën me Mercedes.

Gjithçka është bërë zyrtare: Lewis Hamilton ka zgjatur kontratën e tij me Mercedes edhe për dy

Mercedes G-Class 2019, i pershtatet terrenit dhe shijes Shqiptare(video)

Mercedes G-Class, makina luksoze për  Off-road, gjithmonë ka qenë konsideruar si një ikonë